Wie zijn wij VvE Ondernemers Particulieren Contact  

Onderhouds rapportages

Wij hebben in de loop van de jaren moeten vaststellen dat het onderhoud van de gemeenschappelijke onderdelen van het gebouw vaak zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Men verkeert in de veronderstelling dat dit goedkoper is.

Dit gaat echter lang niet altijd op. Soms is het onderhoud zo laat dat het opknappen extra kost of toch tot een onzichtbare schade leidt. 

Wat men niet uit het oog moet verliezen is dat de kwaliteit van de algemene voorziening ook van belang is voor de waarde van het appartement. Nog los van het feit dat u als bewoner er elke dag van kan "genieten". 

Het is in ieder geval goed jaarlijks een inspectieronde te maken om problemen te kunnen vaststellen en die wellicht nog voor enkele Euro's op te lossen voor er een grotere schade ontstaat. Dit is ook van belang voor het MJOP.

Natuurlijk kan ViVeX u hierbij van dienst zijn. Niet alleen met de inspectie maar ook bij het begeleiden en het beoordelen van de herstelwerkzaamheden. Hiervoor kunnen wij meerjarige afspraken met het bestuur van de VvE. Laten wij helder zijn uiteindelijk heeft het bestuur het laatste woord. 

Terug